LietuviųEnglishРусский
 
 

Privatumo politika

UAB ,,Vaskota“ itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie UAB ,,Vaskota“ nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.
 
Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamasi Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.
 
KAS MES ESAME

Mūsų tinklalapio adresas yra: www.vaskota.lt

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

UAB ,,Vaskota“
Įmonės kodas: 222749680
PVM mokėtojo kodas: LT227496811
Kauno g. 32, LT-02233 Vilnius
Telefonas 8 606 15 164
Faksas 8 5 233 3347
El.paštas info@vaskota.lt
 
KOKIUS ASMENINIUS DUOMENIS MES RENKAME IR KODĖL TAI DAROME
 
KAI UŽSISAKOTE SĄSKAITĄ FAKTŪRĄ

Norėdami gauti sąskaitą faktūrą už pirkinius mūsų prekybos vietose, turite užpildyti formą adresu www.vaskota.lt/Saskaita ir pateikti šiuos duomenis: vardą, pavardę, asmens kodą, adresą, elektroninio pašto adresą, kvito informaciją.

Juridiniams asmenims: vardas, įmonės kodas, pvm mokėtojo kodas  , adresas,el. pašto adresas, telefono Nr., kvito informacija:pirkimo data,suma,fiskalinis kvito nr.)

Šie duomenys yra naudojami tik sąskaitos-faktūros išrašymo tikslu, todėl bus saugomi tik mūsų apskaitos programoje ir tvarkomi tiek laiko, kiek mus įpareigoja tą daryti atitinkami teisės aktai.
 
KAI NORITE SU MUMIS SUSISIEKTI

Norėdami mums pateikti atsiliepimą, prašymą ar užklausą, tą galite padaryti telefonu, paštu, elektroniniu paštu . Siekdami atsakyti į Jūsų kreipimąsi mes naudojame Jūsų pateiktą kontaktinę informaciją: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, gyvenamosios vietos adresą ir pan. Šiuos duomenis naudojame tiek, kiek to reikia bendravimui su Jumis, tačiau ne ilgiau nei 2 metus.

SLAPUKAI (COOKIES)

Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.

Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą.
 
TECHNINIAI SLAPUKAI

Techniniai slapukai užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje ar mobiliojoje aplikacijoje.
cookie_notice_accepted
1 metus

Slapukas užtikrina, kad Jums davus sutikimą to nereikės daryti pakartotinai kiekvieną kartą Jums besilankant mūsų interneto svetainėje. Slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos.
 
STATISTIKOS / MARKETINGO SLAPUKAI
Google analitics slapukai

„Google Analytics“ įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.“ yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti čia»
 
 _utma _utmz _utmb, _utmt skaitiklis_x
 2 metus  4 mėn.  30 min., 10 min. 12 val.

Slapukas renka informaciją
apie vartotojų elgseną svetainėje
ir yra naudojamas siekiant išsaugoti
statistinę informaciją.

 Slapukas renka informaciją
apie vartotojų elgseną svetainėje
ir yra naudojamas siekiant išsaugoti
statistinę informaciją.
 Naudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus  Naudojamas nustatyti naujus apsilankymus
  
 
Tai slapukai, kurie pagal lankytojo naršymo svetainėje istoriją pritaiko lankytojui internete rodomą reklamą, fiksuoja statistiką apie svetainės lankomumą, apsilankymų trukmę, naršymo kelią. Šie slapukai nėra įjungiami, iki kol nepateikiat sutikimo.

Statistikos / marketingo slapukų naudojimo teisinis pagrindas, slapukai naudojami Jūsų pasirinktiems įsiminti, statistiniais ir rinkodaros tikslais – Jūsų sutikimas.

IŠ KITŲ TINKLAPIŲ ĮKELTAS TURINYS – SLAPUKAI

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių (Google, Facebook).
 
Google maps

Su „Google maps“ susiję slapukai naudojami parodyti patogų žemėlapį ir nurodytas vietas.

Šie slapukai galioja 10 metus.

Slapukų pavyzdys: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF

„Google“ privatumo politika čia»
 
Facebook

Naudojame slapukus mūsų sąveikai su „Facebook“ socialiniu tinklu suasmeninti.

Šie slapukai galioja 5 metus.

Slapukų pavyzdys: act,locale, lu, datr, csm

„Facebook“ privatumo politika čia»
 
KAIP GALIMA VALDYTI SLAPUKŲ NUSTATYMUS?

Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba pažiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla; Edge; SafariOpera.
 
SU KUO MES DALINAMĖS JŪSŲ DUOMENIMIS

Mes neteikiam Jūsų duomenų tretiesiems asmenims be išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus teisės aktų nustatyta tvarka arba teisėsaugos institucijoms, siekiant ištirti teisės aktų pažeidimus.

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.
Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– projekto vystymo komanda;
– rinkodaros paslaugų tiekėjai.
 
 
KAIP ILGAI MES SAUGOME JŪSŲ DUOMENIS

Duomenis, kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas arba gali būti pareikštas nesutikimas, nustojame tvarkyti šiais tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo).
Statistinė Google Analytics įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija paprastai naudojama iki 3 metų.

Jei išsiunčiate užklausimus per kontaktų formas, duomenys keliauja į info@vaskota.lt kurie saugomi iki administratoriaus peržiūrėjimo bei atsakymo į užklausimą.

AR JŪSŲ DUOMENYS SAUGŪS?
 
Mes įgyvendiname ir nuolat atnaujiname atitinkamas organizacines ir technines saugumą užtikrinančias priemones, kurios padeda apsaugoti asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

JŪSŲ TEISĖS
  1. teisę žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  2. teisę susipažinti su savo tvarkomais asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, t. y. gauti informaciją apie asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taikomas technines ir organizacines priemones duomenų saugumui užtikrinti, gauti informaciją iš kokių šaltinių ir kokie asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kam teikiami;
  3. teisę reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi, nesilaikant teisės aktų nuostatų;
  4. teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, išskyrus atvejus, kai šie asmens duomenys yra tvarkomi dėl teisėto intereso, kurio siekiame mes arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, ir jei Jūsų interesai nėra svarbesni;
  5. teisę reikalauti, kad pateikti asmens duomenys būtų sunaikinti;
  6. teisę reikalauti, kad būtų apriboti asmens duomenų tvarkymo veiksmai;
  7. teisę reikalauti, kad tvarkomus asmens duomenis, jeigu jie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis, persiųstume kitai šaliai, jeigu tai yra techniškai įmanoma;
  8. teisę pateikti skundą dėl asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.
 
Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis turite asmeniškai, paštu, per pasiuntinį ar elektroniniu paštu info@vaskota.lt pateikti mums rašytinį prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo ir patvirtinti savo tapatybę, pateikdami asmens dokumentą arba kitaip, teisės aktų nustatyta tvarka ar elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinti savo asmens tapatybę. Į Jūsų prašymą atsakysime per 30 kalendorinių dienų.
 
KOKIAS DUOMENŲ APSAUGOS PROCEDŪRAS MES NAUDOJAME

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

UAB ,,Vaskota“ darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir vaskota.lt svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.
 
KOKIAS SVETAINĖS APSAUGOS PROCEDŪRAS MES NAUDOJAME

Svetainėje naudojamas Letsencrypt.org SSL sertifikatas
  • Patvirtinta svetainės tapatybė (lankomės tikrojo domeno savininko svetainėje, o ne esame nukreipti į įsilaužėlių padirbtą serverį)
  • Užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduodami duomenys – (tinklo įsilaužėliai negali jų nuskaityti).
  • Užtikrintas duomenų vientisumas ir originalumas (pakeliui esantys maršrutizatoriai negali koreguoti ar cenzūruoti persiunčiamos informacijos).

Daugiau informacijos https://letsencrypt.org
 
Slaptažodžio saugumo vadovas

Jis skatina, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto.
 
REGULIUOJAMŲ VEIKLOS SRIČIŲ INFORMACIJA

Visais su asmens duomenų tvarkymu susijusiais klausimais galite kreiptis elektroninio pašto adresu info@vaskota.lt , taip pat telefonu 8 606 15 164 arba adresu Kauno g. 32, LT-03202 Vilnius.
 
Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.
 
KAIP SUŽINOTI APIE ŠIOS POLITIKOS PAKEITIMUS
 
Apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje vaskota.lt
Atnaujinta 2018-08-08
 
Sukūrė: Viskida.lt